Birgitta -15 kg

Ennen

Jälkeen

Vaatteet kiristävät. On vaikea kumartua ja laittaa kenkiä jalkaan - ahdistaa. Onkohan vaatteiden mitoitus tullut niukemmaksi, kun mikään ei tunnu istuvan päälläni? On vaikea löytää sopivia vaatteita. En tunne itseäni viehättäväksi ja naiselliseksi, kuten ennen. Mihin on kadonnut ennen niin hoikka vyötäröni?

Mielessä pyöri niin monenlaisia kysymyksiä ja itseinho kasvoi koko ajan. Jatko-opintojeni loppuvaiheessa päätin myös tehdä jotakin muuttuneelle ja osittain jopa jo vastenmieliselle keholleni. Ratkaisu oli yksin minun – henkilökohtainen päätös. Valmistelin itseäni siihen pitkin syksyä ja tein päätöksen, että joulun jälkeen ryhdyn hommiin oman itseni kanssa. Hyvä ystäväni kannusti minua projektissani kuin myös puolisoni.

Tutustuin netissä Cambridge ohjelmaan ja vertaisteni saavutuksiin. Tulokset olivat uskomattomia. Melkein poikkeuksetta ihmiset olivat painonpudotuksen jälkeen aivan erinäköisiä. Päätin ottaa yhteyttä valmentajaan ja sovimme tapaamisesta. Sain häneltä tukea heti ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien. Motivaationi oli korkealla ja tulokset alkoivat tuntua noin viikon kahden kuluttua. Ohjelman noudattaminen tarkasti oli tärkeää. Nälkä ei vaivannut missään vaiheessa, kun söi määrätyt ateriat ja muisti juoda runsaasti vettä. Palkitsevaa oli, kun muut ihmiset alkoivat huomata muodonmuutokseni. 

Tammikuun alusta on kulunut noin yhdeksän kuukautta ja tavoitteeni on pysynyt siinä mihin sen asetin toukokuussa. Jokaisella meistä on oma yksilöllinen tavoitteensa ja Cambridge ohjelma hyvän valmentajan tuella antaa sinulle mahdollisuuden elämää helpottavaan päämäärään. En voi kun suositella muillekin, jotka haluavat muutosta ja ovat terveellisesti itsekeskeisiä.  Nykyisin ajattelen automaattisesti, mitä syön. En ole laskenut yhteen kaloreita paperilla enkä laskimella vaan suurin piirtein päässälaskuna.  Herkutellakin saa, kunhan ei sitä joka päivä. Nykyään käyn joka aamu vaa`assa. Pitää heti reagoida, jos suuntaus on ylöspäin. Valmentajalla käyn kerran kuukaudessa.

 

Onnea sinulle tärkeässä projektissa!

Valmentaja: