henkilökohtainen_valmennus

Henkilökohtainen valmennus yksin tai ryhmässä

Tiedämme kokemuksesta, että laihduttajana tarvitset tukea ja apua sekä painon pudotuksessa että painon hallinnassa. Cambridge valmentajasi ottaa huomioon juuri sinut. Valmentajamme ovat saaneet erittäin kattavan koulutuksen tuotteen käytössä, taso-ohjlemassa, valmennustaidoissa ja ohjelman muokkaamisessa juuri sinulle sopivaksi.

Ensimmäisellä tapaamisella valmentaja kartoittaa tilanteesi, valitsee sinulle sopivan tason, tekee mittaukset (pituus, paino ja kehonkoostumus) sekä ottaa valokuvan. Oma tavoitteesi mukaisesti valmentaja räätälöi valmennuksen juuri sinun elämääsi sopivaksi. Aikaa aloitukseen kuluu noin 40 minuuttia.

Seurantakäynti: ensimmäinen seurantakäynti on hyvä varata jo seuraavalle viikolle. Heti, kun laihdutuksen rutiini löytyy, voi seuranta-aikaa väljentää. Käyntien väli on maksimissaan 3 viikkoa. Seurantakäynnin aika on noin 20 minuuttia.

Kuukausi-, kausi- ja vuositarkastus: Kun laihdutus on valmis, sovit valmentajasi kanssa sinulle parhaimman ajanjakson seurantatapaamisille. Koska laihdutus ja painonhallinta ovat paljon muutoksia sisältävä harjoittelujakso, on todella fiksua jatkaa seurantaa myös pitkällä aikavälillä niin kauan, kunnes koet hallitsevasi painoasi haluamallasi tavalla.

Löydä oma valmentajasi