Eva-Lotta -12 kg

Ennen

Jälkeen

Orsaken till att jag ville gå ner i vikt var att jag kände mig obekväm i min kropp och var trött på mina fruktansvärt dåliga matvanor. Dessutom visste jag att jag på grund av mitt nya yrke som trädgårdsmästare skulle bli arbetslös till vintern. Så för att inte bli en deprimerad soffpotatis i novembermörkret bestämde jag mig för att göra något drastiskt åt mina dåliga vanor, och jag visste att jag behövde en coach och att jag måste betala för det för att jag skulle ta det på allvar. Bantat har jag gjort förut, både mer och mindre framgångsrikt, mest mindre med tanke på läget, så med en ”vakt” skulle jag hålla mig mer skärpt tänkte jag.

Cambridge gör mycket reklam och jag har några i bekantskapskretsen som lyckats genom metoden, och när det visade sig bo en coach bara några kvarter bort bestämde jag mig. Jag började i oktober på nivå 1+ med tre Cambridge- måltider och en vanlig mat. Det passade bra för då kunde jag äta maten på jobbet utan att behöva förklara min pulverdiet, samtidigt som jag fick öva på att laga nyttig mat i lagom mängd.

Shake'sen var betydligt godare än de jag tidigare testat, och hungern gick om efter bara några dagar. Dessutom är det betydligt skönare att gå å lägga sig smått hungrig än proppmätt!

Kilorna trillade av i rask takt, och redan till julen var jag i mål, 12 kg lättare. Helt otroligt! Att se ett snabbt resultat sporrar. Julen var en svår utmaning, men det är bara att ta sig i kragen och inte ge upp. Jag rekommenderar att man fortsätter träffa sin coach även efter att man nått sitt mål så att man fortsätter vara skärpt. Nu äter jag lite kolhydrater, mycke grönsaker och går på gym tre gånger i veckan. Känner mig gladare, nöjdare och lättare!

Cambridge med sina 6 steg till sundare matvanor kan jag verkligen rekommendera till vem som helst som vill bryta sina dåliga vanor. Tack vare coachen klarar man det!

Valmentaja: