Gabriela -8 kg

Ennen

Jälkeen

Äitini liittyi Cambridge laihdutus ohjelmaan ja huomasin sivusta seuratessa kuinka helppoa painonpudotus hänellä oli.

Sain maistaa häneltä campbridgen tuotteita ja olin todella yllättynyt kuinka maukkauta ne olivat, varsinkin patukat.

Päätin lähteä mukaan ohjelmaan, sillä seurustelun myötä paino oli noussut.

Matkani tukena olivat cambridge tuotteet ja henkilökohtainen valmentajani Elsi. Valmentajan vankka asenne ja suora puhe herättelivät katsomaan omia ruokailutottumuskia erisilmin.

Henkilökohtaisesti pidin paljon juustoista niin ruuissa kuin jälkiruuissa, niin se kyllä näkyi hyvin ensimmäisessä kehonkoostumus mittauksessa. Minulle konkretisoitui siinä hyvin sanonta

"olet mitä syöt". Tasaiset tapaamiset motivoivat karistamaan painoa mahdollisiiman paljon, sillä tuloksia oli esiteltävä muulle kun itselle.

Pidin paljon Cambridge pirtelöistä, keitoista ja patukoista. Valmentajani antoi usein hyviä vinkkejä täydentämään näitä aterioita, jotta ne tuntuisivat vielä ruokasemmilta.

Valmentajan omatekoiset reseptitkin helpottivat aterioiden suunnittelua. Vaikka kuinka toistetaan vanhaa viisautta ateria rytmeistä, on niiden opettelu ja rutiinitasolle tuominen vaikeaa.

Taso-ohjelmassa opin paljon helpommin rutinoimaan ateriarytmiä. Cambrdge ateriat olivat niin nopeita ja helppoja valmistaa, niin välipalojenkin syöminen tuntui vaivattomalta.

Ajan kanssa opin nauttimaan kahvi hetkestä kello kaksi Cambridge patukan kera. En ennen Cambridgea syönyt koskaan aamu- ja välipalaa, ja nyt odotan näitä hetkiä eniten!Kiitos valmentajalleni Elsille tuesta!

Valmentaja: