Irja -30 kg

Ennen

Jälkeen

Kevättalvella 2014 elämässäni oli käynnistynyt isoja asioita, mutta en osannut nauttia niistä. Oma oloni oli surkea, vaaka näytti 103kg. Selasin Facebookia ja silmiini osuu Cambridge Ohjelma. Ajatus käväisee mielessä, mutta vain käväisee...
Menin tapaamaan kummejani. Olen aina arvostanut heidän neuvoja ja ohjeita. He kertovat serkustani ja hänen miehestään, jotka olivat saaneet hyviä tuloksia aikaan Marian kanssa. Enää en voinut siis syyttää edes huonoja geenejä...
Menin kotiin ja varasin ajan Marialle. Olen epävarma mihin olen ryhtymässä?! Soitin serkulle ja sain häneltäkin varmuuden, että olen oikealla tiellä!
Ateriarytmin löytäminen tuotti vaikeuksia ja hyvin tunnesyöppönä matka ei ole ollut tasainen. Marian kannustamana jatkoin jokaisen huonon viikon jälkeen uusin voimin. Kilot karisivat ja päivitimme tavoitetta.
Tammikuussa 2016 elämäni oli hyvin haastavaa. Maria kysyi että miten jatkamme? Teimme yhdessä päätöksen, että viemme laihdutksen tavoitteeseen asti! Cambridge Ohjelmasta oli tullut tärkeä osa elämääni jonka avulla sain pohjan kaikkeen muuhunkin. Opin ettei juhlat ole ongelma vaan se mitä niiden välissä syödään. Matka on kannattanut, olen löytänyt terveen suhteen ruokaan. Nyt nautin liikunnasta.
Kiitos matkalla tukemisesta kuuluu pojalleni, ystäville ja suvulle mutta ennenkaikkea valmentajalleni Marialle!

Valmentaja: