Irmeli -17 kg

Ennen

Jälkeen

Keväällä 2015 tunsin oloni väsyneeksi ja vetämättömäksi. Kiloja tuntui vain kertyvän lisää. Käyttämäni vaatteet kiristivät eivätkä enää istuneet päälleni. Olin seurannut ystäväni laihtumista Cambridge ohjelman avulla ja toukokuussa päätin että nyt on aika, minäkin haluan kokeilla ohjelmaa.
Laihdutus lähti käyntiin yllättävän hyvin ja paino alkoi tippumaan helposti. Oloni oli virkeä ja voin hyvin. Hyvät tulokset motivoivat jatkamaan. Olin parin kuukauden ajan ykkös tasolla ja mieleni ei edes tehnyt herkkuja, piti vain muistaa syödä säännöllisin väliajoin niin nälkä ja mieliteot pysyivät kurissa. Painon tippuessa löysin myös liikkumisen ilon takaisin. Aiemmin kävelylle lähtö tuntui ylivoimaiselta, nykyisin käyn säännöllisesti lenkillä ja se tuntuu mukavalle. Pikkuhiljaa nostimme taso-ohjelmaa ja kaloreita, paino tippui edelleen ja pääsin kuudessa kuukaudessa tavoitteeseeni.
Pudotin painoani yhteensä 17 kiloa, ja se tuntui hyvältä. Minusta on tullut virkeämpi, jaksan töissäkin paljon paremmin. Lisäksi iloitsen siitä että olen saanut vartaloni takaisin sellaiseksi kuin se oli vuosia sitten.
Nyt on helpompi löytää sopivia vaatteita. Myös tyylini on muuttunut, löysät tunikat jäivät pois ja tilalle hankin istuvia ja värikkäitä asuja. Nyt opettelen painon ylläpitoa ja en tosiaan aio palata takaisin vanhaan painooni. Olen positiivisesti yllättynyt siitä kuinka hyvin ohjelman avulla laihtui. Laihdutuksen aikana opettelin uusia terveellisempiä ruokailutapoja ja ne auttavat nyt painon ylläpitämisessä. Tuki ja tsemppi hyvien tuotteiden lisäksi olivat minulla tärkeitä onnistumisen elementtejä.

Valmentaja: