Jaana -22 kg

Ennen

Jälkeen

Puolet elämästäni olen ollut ylipainoinen enemmin tai vähemmin. Ajatus laihduttamisesta " muhi" vuoden päivät. Kaikki on kokeiltu. Lehtien iskevät mainokset: -Syö pilleri, Laihdu 5 kiloa viikossa, välillä lääkärinkin määräämä resepti yms. Kiloakaan en laihtunut koskaan näillä. Kaksi kertaa olen saanut painoa pois n. 15 kg, mutta en pysyvästi.
Näin ensimmäisen kerran Cambridge-mainoksen paikallisessa ilmaisjalkelu-lehdessä. En ollut aikaisemmin kuullutkaan Cambridgesta. Leikkasin mainoksen talteen odottamaan. Laihduttamisen aloittaminen tuntui todella työläältä. Aina jonkun synttärit tai juhlapyhä ja hyvää ruokaa!!!
Minulle oli kertynyt ylipainoa n. 30 kg. Kaikki vaatteet kiristi ja jopa kengätkin. Jalkoja särki työpäivän jälkeen. Sitten koitti päivä, helmikuu 2014. Minulla oli sairaalassa lääkäriaika muissa asioissa, johon tämä kertynyt ylipaino myös vaikutti. Vastaanotolta lähdettyäni, lääkäri sanoi minulle, että "Seuraavan kerran kesäkuussa tavatessamme, olet sitten posket lommollaan". Nämä sanat osui ja upposi!!!
Etsin mainoksen ja soitin Cambridge-valmentaja Maaritille. Muistan, kun kysyin Maaritilta, että "Voitko auttaa minua laihtumaan?" Vastaus oli napakka "Kyllä onnistuu"! Innostuin valtavasti ja olin päättänyt onnistua ja yllättää sen lääkärin. Tein niin kuin valmentaja opasti ja nyt olen 22 kg kevyempi. Minulla tähän meni vuosi, mutta olen oppinut opettamaan itseni, elimistöni vähemmälle ruoalle. Ja se on totta, kun Maarit sanoi, että syömällä laihtuu!!!
Kiitos hyville Cambridge-tuotteille. Muitakin on matkan varrella tullut maisteltua, mutta ISO YÄK niille. Ja se, että Cambridge-tuotteissa todellakin on tarpeelliset hivenaineet/vitamiinit ja muut tarpeelliset ravintoaineet, todistaa uusi upea minäni!
Saan kaikenlaisilta ihmisiltä kehuja uudesta minästäni ja niitä on mukava kuulla.
Olo on hyvä. Varsinkin vaatekauppaan on kiva mennä. Olen ostellut ihania vaatteita. Vanhat kengätkin sopii taas jalkaan.
Tämän laihdutuksen myötä olen lähempänä sellaista asiaa, josta en koskaan uskaltanutkaan uneksia omalle kohdalle tapahtuvaksi. Edellä mainittu lääkäri oli laihduttamisestani niin iloinen, että laittoi lähetteen plastiikkakirurgille rintojenpiennenys leikkaukseen, koska tämä asia on häirinnyt minua koko aikuisiän ajan. Lääkäri katsoi laihtumiseni myötä tämän olevan ajankohtainen nyt!! Odotan sinne pääsyä paljon. Toivottavasti se poikisi minulle lisää uutta hyvää :-)
Odotan iloisin mielin uutta kesää ja uusia ihania kesämekkoja.
Kiitos Maaritille! Lupasit, että onnistun ja nyt OLEN ONNISTUJA!!!!

Valmentaja: