Jenni -22 kg

Ennen

Jälkeen

Omalla paikkakunnallani olin nähnyt todella upeita tuloksia Cambridgen ansiosta ja oma ulkomuotoni oli alkanut ahdistamaan kovasti. Ennen päätöksen tekoa, luin vielä useita kertomuksia muista onnistumis tarinoista, jotka vain lisäsivät halua omaankin muutokseen.

Cambridge laihdutus on todella vaivatonta ja helppoa, kunhan siihen panostaa täysillä heti alusta alkaen. Itselleni suuri tuki on ollut valmentajani Maria, joka on auttanut pääsemään vaikeiden aikojen yli. Vaikka illalla myöhään laitoin Marialle viestiä, niin aina sain vastauksen ja tsemppiä jatkaa matkaa eteenpäin.

Cambridge laihdutuksessa opetellaan syömään oikein tasoittain. Se on helpottanut alkuun pääsemistä suuresti. Paino on tippunut tasaiseen tahtiin, mikä lisännyt omaa motivaatiota.

Unentarve on vähentynyt, liikkuminen on paljon helpompaa ja mielekkäämpää. Suorituskyky on kasvanut huomattavasti. Energisyys on ihan huikeeta.
Vaatteita ihana ostaa, kun ei tarvitse kaikista isointa kokoa ottaa ja omasta mielestä vaatteet näyttää jopa itselläkin päällä hyvältä.

Itsetunto on parantunut huomattavasti ja työpäivänkin jälkeen jaksaa lähteä urheilemaan.
Kauppaan lähtiessä suunnittelen jo valmiiksi listan.

En tajunnut ennemmin kuinka helppoa laihdutus on. Usein olen miettinyt, että olisi pitänyt ottaa Mariaan jo paljon aiemmin yhteyttä.

Olen ollut ylipainoinen melkein koko aikuisikäni. Minulla on kolme lasta ja lapsien jälkeen kilot ovat tulleet tasaisesti vuosi vuodelta. Oma peilikuva on ahdistanut ja sitä on yrittänyt monen monta kertaa laihduttajalle ja välillä ihan hyvinkin tuloksin, mutta aina kilot ovat tulleet korkojen kera takaisin. Karkit ja sipsit ovat olleet suuri paheeni ja syöminen iltaa kohden on aina vain lisääntynyt. Ylipainon takia myös liikkuminen on jäänyt tykkänään ja vapaa-aika on mennyt sohvalla maaten ja syöden samalla tvtä katsellen.
Viimein tammikuussa 2016 siihen tuli loppu. Oma ulkomuoto ahdisti niin pahasti, että otin yhteyttä pitkän harkinnan jälkeen Cambridge valmentajaani. Ja nyt sitä alkua saan muistella lämmöllä ja nauttia saavuttamistani tuloksista! Muutamia repsahduksia on tullut, mutta sehän on vain elämää. 21 kiloa läskiä on kuitenkin pois.. ikuisesti.

Ihmisillä on täysin väärä käsitys Cambridgestä.. moni on minullakin kysynyt, että miten olet saanut laihdutettua ja kun kerron Cambridgestä, niin jo kuuluu suista, että niillä pussi litkuilla. Ja myös olen kuullut, ettei paino pysy poissa, kun näin äkkiä on tippunut. No sehän on taas ihan jokaisesta itsestään kiinni, pysyykö vai ei

Valmentaja: