Jonna -13 kg

Ennen

Jälkeen

Katselin eräänä elokuisena päivänä tuoreita valokuvia. Olimme niissä mieheni pojan häissä. Tyrmistyneenä tajusin olevani kuvissa lähes samankokoinen kuin mieheni. Tottakai osansa tekivät 15 cm.n korkokengät, mutta se ei riittänyt selitykseksi. Olin lähes yhtä leveä kuin raamikas mieheni ja kasvoni olivat pulleanturpeat. Edes ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus eivät pelastaneet sitä minkä kuvat kertoivat.

Tästä kului pari päivää, kunnes eräänä lauantai-iltapäivänä selasin Lapuan Sanomia. Silmiini osui mainos: Cambridge ja Nina Koivisto.

Olen suhtautunut aina hyvin skeptisesti kaikkiin laihdutuskuureihin ja ihmepillereihin, mutta nyt minulla kolahti -oikeasti! Tajusin, että tässä on juuri minun juttuni! Tiesin Ninan ennestään ja pidin häntä helposti lähestyttävänä, rentona persoonana.

 Ajattelin ottaa maanantaina häneen yhteyttä (vaikka laitoinkin jo lauantaina Ninalle viestin), jos vaikka kävisi niin että maanantai-aamuna minulla olisikin ns. pupu pöksyissä ja olisin unohtanut koko asian..

Maanantaina mieleni oli selvä kuin "pläkki" ja soitin Ninalle; näin yhteinen taipaleemme alkoi :)

 Paino putosi, nälkää ei tarvinnut kärsiä, olo ja mieli kohenivat ihan kympillä, ratsastusharrastus palasi elämääni.

Elämäntavat kohenivat urakalla ja lähes: Kuin itsestään! Koin melkeinpä euforisia tunteita matkani alkutaipaleella energiapommeineni ja aikaansaamiseni oli todella korkealla!

Ja mikä parasta- koko perhe oli onnellinen muuttuneesta minästäni:)

 Olen saanut takaisin itseluottamusta, rohkeutta ja liikunnan tuoman nautinnon tunnetta!

 Aikaisemmin paljon ratsastaneena sain rakkaan harrastukseni takaisin, ja silläkin saralla painon pudotessa tasapaino on tullut takaisin sekä rohkeus ja itseluottamus, voiko hienompaa olla!!!

Onnistumiseni eräs osatekijä ja erittäin painava sellainen oli Cambridge-laihdutusmenetelmä. Nuukimmasta nuukana ihmisenä en olisi ollut valmis maksamaan valmennusmaksuja ja ateriankorvikkeita epäonnistuakseni.

En myöskään olisi voinut mennä valmentajatapaamiseen Ninalle huomataksemme, että painoni ei ole pudonnut.

Tämähän olisi tarkoittanut ettei minulla ole itsekuria!!

Ts. sain rahoilleni vastinetta -kalliiksi tämä ei käynyt, kun teki matkansa niin, että se tavoite minkä teimme, on saavutettu.

Olen nuorekkaampi ja valmiimpi ottamaan nykyään haasteita vastaan kuin kaksikymppisenä -eikös se jo kerro jotain :):)

 

Valmentaja: