Kari -25 kg

Ennen

Jälkeen

Painoni lähti nousemaan jossain vaiheessa vähitellen, kun ateriakoot suurenivat. Cambridge Ohjelmaan tutustuin netin kautta avovaimon tyttären vinkistä ja soitin samantien varatekseni ajan valmennukseen. Aloitin toukokuussa 2014 Sarin valmennuksessa. Aloitin suoraan tasolta 1 syöden 4 Cambridge ateriaa päivässä.  Tulokset olivat nopeita ja palkitsevia ja motivaatio oli korkealla. Kevät sujui mukavasti ja kesä harjoiteltiin uusien ruokien lisäämistä Cambridge aterioiden lisäksi. Grillaaminen kuuluu kesääni, siinäkin opettelin kevyempää ja terveellisempää tapaa grillata. Syksyllä olin karistanut jo sen parikymmentä kiloa ja siirryin ylemmille Cambridge Ohjelman tasoille harjoitellen samalla jo tulevaa. Hankin myös aktiivisuusmittarin, joka muistuttelee liikunnan tarpeellisuudesta.

Mitä olen oppinut? Sen, että kaikkea saa syödä, mutta kohtuudella. Ateriakokoa ja ateriarytmiä on tarkasteltava, ja Cambridge ateriat tasapainottavat vielä jonkin aikaa tasapainovaiheessa.  Käyn vaa’alla päivittäin ja heti kun paino lähtee nousemaan, lisään Cambridge aterioiden määrää ja huolehdin ajoissa, ettei paino lähde nousemaan. Voin paremmin ja kevyemmin.

Onnistumiseeni vaikutti laadukkaat Cambridge ruoat, mutta läheisten tuen lisäksi valmentajani, Sari. Ilman Saria en olisi onnistunut. On hyvä että joku valvoo, ja kun käy tapaamisissa ja punnituksessa tulee skarpattua paremmin. Minua palkitsee esimerkiksi se, kun huomaan, että vanhat tiukat vaatteet tulevat liian suuriksi. Siitä tulee tosi hieno olo. Kiitos Sarille.

Valmentaja: