Leila -16 kg

Ennen

Jälkeen

Olin yli 10 vuotta yrittänyt eri tavoin saada painoani alemmaksi, mutta jos joku kilo menikin se tuli nopeasti takaisin.
Luimme mieheni kanssa Kerava opiston painonhallinta kurssista ja ajattelimme, että nyt tai ei koskaan.
Alusta asti Cambridge- tuotteet/-ohjaaja tuntuivat meidän jutulta. Ryhmästä muodostui tiivis ja oli aina kiva tavata muita laihduttajia. Myös tuotteiden maku oli positiivinen yllätys. (minulla oli varsin negatiivinen käsitys kaikenmaailman pussikeitoista ja -pirtelöistä). Kaikkein eniten ehkä motivoi kuitenkin painon jatkuva, tasainen väheneminen. Ensin vanhat vaatteet alkoivat näyttää paremmilta päällä ja jossain vaiheessa piti/sai jo lähteä ostamaan pienempiä ja erimallisia vaatteita (kun niiden ensisijainen tehtävä ei enää ollutkaan peittää liikakiloja.)
Minulle sopi laihduttaminen ilman liikuntaa eli ruokavalion avulla ja olon parannuttua/kevennyttyä myös liikkuminen on lisääntynyt, vaikka ei minusta mitään himoliikkujaa koskaan tulekaan.
Ennen laihduttamista minulla oli korkea kolesteroli ja korkeat sokeriarvot ja oli tarkoitus aloittaa niihin lääkitykset. 2 kuukautta aloituksen jälkeen kaikki arvoni olivat parantuneet ja työterveyslääkärikin ihmetteli / kiitteli mitä olinkaan saanut aikaan ja kaikki pelkällä painonpudotuksella.
Nyt kun olen ihannepainossani, harjoittelen syömään pelkästään "normaali ruokaa" sopivia määriä ja välillä voin myös herkutella ja silti painoni ei nouse, vaan välillä jopa laskee.
Elämä hoikkana tuntuu todella palkitsevalta ja on jatkuvuuden kannalta hienoa että ryhmämme jatkaa yhdessä ja että saan edelleen valmentajamme Teijan tuen ja ohjauksen.

Valmentaja: