Maritta -38 kg

Ennen

Jälkeen

Aloitin laihdutuksen Cambridge Ohjelmalla helmikuussa 2015. Nyt toukokuussa 2016 olen normaalipainossa ja 38 kiloa kevyempi!

Olen nuoresta pitäen ollut ylipainoinen. Ylipainoni on häirinnyt minua ja olen yrittänyt lukuisia kertoja aiemminkin pudottaa painoa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Olin kyllästynyt olemukseeni ja ylipaino oli vakava rasite kipeytyneille polvilleni. Cambridge Ohjelmasta olin kuullut paljon hyvää ja lukenut hienoja onnistumistarinoita. Pohdin, että olisiko laihtuminen oikeasti mahdollista minullekin. Vähitellen päätös syntyi. Sitä päätöstä en ole katunut!

Laihdutus on tuntunut kaiken kaikkiaan helpolta, mutta toki siihen mahtuu vaikeitakin hetkiä. Silloin valmentajan neuvot ja tuki ovat auttaneet ja pitäneet mieleni positiivisena.

Kun paino tippui ja sitä myöden energia lisääntyi, jaksoin innostua myös liikkumisesta. Nykyään päivittäiset kävelylenkit kuuluvat tämän entisen sohvaperunan arkeen. Roskaruoka on vaihtunut monipuoliseen ja terveelliseen ruokaan. Mikä parasta, vaatekaappini sisältö on mennyt kokonaan uusiksi. Entinen vaatekokoni 50 on vaihtunut 38: aan ja vaatekaupoissa käynti on ihanaa.

Mielestäni Cambridge Ohjelmassa hienointa on oman valmentajan tuki, tsemppi ja neuvot. Ei tarvitse yksin taistella kilojensa kassa. Oma valmennussuhteeni jatkuu edelleen painonhallinnalla.

Suosittelen lämpimästi Cambridge Ohjelmaa kaikille teille, jotka mietitte painonpudotusta. Voin sanoa,että tämä toimii! 

Valmentaja: