Marja -11 kg

Ennen

Jälkeen

Kävin naisystäväni kukkakaupassa ja huomasin hänen laihtuneen todella paljon. Kysyin, miten onnistuit siinä? Hän vastasi, että Cambridgen avulla. Pyysin häntä kirjoittamaan tuon nimen; Cambridge, paperille ja menin kotiin. Kotona laitoin heti Googleen sanan Cambridge ja aloin selvitellä ohjelmaa. Samana päivänä laitoin viestiä Huittisissa olevalle Cambridge valmentajalle Riitalle ja hän vastasi samana iltana. Sovimme tapaamisen.

Olin ”pussiruokia” kohtaan hyvin epäuskoinen, koska olin aikaisemmin kokeillut Nutriletten puuroja ja keittoja, jotka viimeistään kahden viikon jälkeen jo hajullaan saivat minut voimaan pahoin.  Cambridge tuotteista taas on helppo löytää omat suosikkinsa. Aloitin dieettini siis 4.5.2015 ja ensimmäisen kuukauden aikana laihduin jo 7kg. Kävin punnituksella  Riitan luona kerran viikossa. Ihmettelin omaa itsekuriani, mutta myös sitä, kuinka helposti painonpudotus tapahtui. Ei ollut sietämätön nälkä eikä muutenkaan minkäänlaista huonoa oloa. Rasvaprosentti laski tasaisesti ja lihasprosentti nousi. Painoindeksi on nyt kohdillaan.

Tätä kirjoittaessani on 24.7.2015 ja olen hiukan runsaat 10kg kevyempi. Jatkan edelleen Cambridge tuotteiden syöntiä. Erityisesti puuro on suosikkini marjoilla maustettuna. Keittojakin syön kun laiskuuksissani en viitsi laittaa muuta ruokaa.

Olen hyvin tyytyväinen saavutukseeni. Olen kiitollinen Riitan kannustuksesta ja opastuksesta. Hänen sitkeä luottamuksensa siihen, että onnistun urakassani, oli ehdotonta ja minulle tärkeää. Nyt yritän vielä pudottaa muutaman kilon pikkuhiljaa ja keskityn siihen, ettei painoni milloinkaan enää nouse lukemaan, josta nyt lähdin keventymään. 

Ilman Cambridgea ja Riittaa en olisi tähän pystynyt.

Valmentaja: