Marketta -32 kg

Ennen

Jälkeen

Tarinani on varmaan samanlainen kuin sadoilla ja taas sadoilla muilla. Eli kaikkia on kokeiltu, mitä erilaisimmista dieeteistä pillereihin ja laastareihin ja jos joku vähän auttoikin, niin kilot kyllä tulivat tuplaten ellei jopa triplaten takaisin. Siinähän sitten mietin, että tämä läskiys on sitä mitä loppu elämäni kannan.                                                                                                                                                          -Kunnes näin erään ystäväni, joka oli laihtunut ihan silmissä tosi lyhyessä ajassa. Häneltä sain Helin tiedot ja eikun heti soittamaan. Sain ajan heti seuraavaksi aamuksi, se oli tarkalleen 13.1.2014- Päivä joka muutti totaalisesti koko elämäni!

Välittömästi Helin kanssa  jutellessani huomasin, että tämä on minun juttuni ja tällä tulen onnistumaan! Samaisena päivänä aloitin Cambridge aterioilla ja tietysti intoa täynnä. 3 ensimmäistä viikkoa meni tasolla 1 ja jo ekalla viikolla putosi 4,7kg.

Puntarihan näytti alussa ihan tähtitieteellisiä lukemia ja kaikki muutkin arvot olivat ihan hirveitä.

Joka viikko tapasimme Helin kanssa ja aina sain todella hyvät ohjeet ja tsemppausta. Vaikeuksia tai motivaationpuutetta ei ollut koko aikana eikä nälkäkään pahemmin vaivannut.

Liikunta rupesi maistumaan ja palkkasin PT:n. Sen myötä aloin käymään salilla 3x viikossa ja muutenkin liikkumaan. Pari ulkomaanmatkaakin selvittiin, yhtään kiloa ei tullut lisää. Seuraavassa elokuussa olinkin jo 30kg kevyempi ja fiilis oli todella korkealla. Vaatekaupoissa tuli tietenkin käytyä ahkerasti, koska vaatteet menivät kaikki uusiksi. Kokohan muuttui XL:stä S:ään tai XS:ään.

Tänään 35kg ja rapiat kevyempänä ja normaalipainoisena edelleen käyn Helin luona juttelemassa. Se on ihan hirveän tärkeää minulle. Suosittelen ihan kaikille Cambridgeä, tämä todella toimii!

Miljoonat kiitokset ihanalle Helille! Ilman sinua tämä ei ikinä olisi ollut mahdollista!

Valmentaja: