Merja -37 kg

Ennen

Jälkeen

Olin ollut ylipainoinen jo useita vuosia ja lähes yhtä kauan mielessäni oli ollut ajatus laihduttamisesta. Karkkilakot, liikunnan lisääminen ym. hyvät aikeet siirtyivät aina hamaan tulevaisuuteen ja kiloja kertyi vain lisää. Tunsin jollain tapaa luovuttaneeni sekä etten hallitse painoni nousua, väsyin helposti, pienikin ponnistelu sai hengästymään ja hikoilemaan ja mikä tärkeintä en ollut tyytyväinen itseeni.

 Joitakin vuosia sitten kuulin Cambridge ohjelmasta ja sen tehokkuudesta. Mietin silloin sopisiko se minulle, entä jos en laihtuisikaan sillä tai en pystyisikään siihen? Aikaa kului ja tyytymättömyys itseeni kasvoi. Sitten se eräänä päivänä tapahtui, totaalinen kyllästyminen liikakiloihini ja niiden tuomaan oloilaan. Tälläkertaa hyvät aikeet eivät jääneet vain aikeiksi vaan muuttuivat teoiksi ja sain painoani tippumaan 10kg. Painon putoamisen pysähtyessä muistin Cambridge ohjelman ja päätin kokeilla sitä. Varasin heti ajan valmentajalleni ja siitä se lähti!

 Painoni tippui tehokkaan tasaiseen tahtiin ohjelman avulla eikä kuurin noudattaminen tuottanut vaikeuksia, motivaatio laihtua oli kova. Väsymys vaihtui energisyyteen ja hyvään oloon. Fiilis oli loistava ja tuloksia tuli helposti.

 Nyt, paljon kevyempänä tunnen olevani voittaja! Minä tein sen! Minä pystyin siihen! Olen todellakin tyytyväinen itseeni! Paluuta entiseen väsyneeseen ylipainoiseen minään ei ole vaan matka jatkuu hoikistuneena muuttunein elämäntavoin. Fiilis ON loistava! :D

Valmentaja: