Reija -5 kg

Ennen

Jälkeen

26.11.2015 tapasin vanhan ystäväni Teija Huttusen ja vaihdoimme kuulumisia. Olen kiinteistövälittäjä ja työni on hyvin epäsäännöllistä kuten ruokailunikin. Loukkasin polveni kuukausia sitten ja lääkäri käski pudottaa painoa 5 kg. Kun kerroin Teijalle  asiasta, hän kertoi olevansa Cambridge-Valmentaja ja halusi heti minut asiakkaakseen.

Ja siitä se sitten alkoi enempää ajattelematta, että vastassani oli kuin 10 kg pudotus, koska edessä oli pikkujoulut, glögit, puurot, jouluruuat, suklaat, herkut, uusivuosi, loppiainen ym.ym..herkkujen kausi.

Kävin viikottain punnituksessa, söin ohjeiden mukaan ja painoni putosi. Sitten alkoi herkuttelukausi ja apua.... kolmeen viikkoon en pyhien vuoksi tavannut Teijaa. Jännitti, että kuinka tässä oikein käy. Kuitenkin kun arki taas alkoi, oli 5 kg lähtenyt.

Mitä hyötyä tästä oli? Voin sanoa että polveni ei parantunut, mutta särky hellitti. Nyt voin hoitaa paremmin kiinteistönvälittäjän työtäni ja odotan polven kierukan tähystystä. Olen tosi kiitollinen Teijalle hyvästä tsempistä.  Samalla lähti vyötäröltäni rengas ja olo parani huomattavasti.

Suosittelen lämpimästi Cambridge-ohjelmaa ja Teija Huttusen valmennusta.

Valmentaja: