Riitta -9 kg

Ennen

Jälkeen

Aloitin painonpudotuksen alkuvuodesta 2015. Takana oli joulumässäilyt ja paino oli pikkuhiljaa noussut. Olin ärsyyntynyt, kun kaikki vaatteet kiristi ja puristi. Cambridge Ohjelmaan törmäsin Hyvän olon torilla Keravan Hyvinvointityön keskuksessa. Siellä tilaisuuteen oli helppo tarttua, olin niin kyllästynyt itseeni.

Aloitin tasolta kolme ja koin Cambridge Ohjelmalla laihduttamisen helpoksi. Ruuat olivat hyviä ja monipuolisia, enkä koskaan tuntenut nälkää. En kyllästynyt ruokiin kertaakaan, kun valikoima oli niin monipuolinen.

Melko nopeasti oloni keveni ja aloin tehdä löytöjä omassa vaatekaapissani, kun kaikki ihanat, vanhat, pieneksi jääneet vaatteeni mahtuivat taas päälle.

Nykyään olen paljon tyytyväisempi itseeni ja oloni on kevyempi ja pirteämpi. En osannut odottaa, että paino putoaisi niin tasaisesti koko laihdutuksen ajan.

Laihduttaminen olisi ollut hankalaa ilman valmentajaa. Tapaamiset kerran viikossa olivat tärkeitä, ne auttoivat pysymään ryhdissä. Valmentajan sekä ryhmän tuki laihdutuksessa on aivan välttämätön.  Ryhmässä sain uutta tietoa ja erilaisia vinkkejä mm. terveellisen ruuan valmistuksesta.

Valmentaja: