Satu -19 kg

Ennen

Jälkeen

Kun nuorin lapseni alkoi olla jo reilu yksivuotias, ajattelin, että nyt tätä painoa ei voi kyllä enää raskauskiloiksi syyttää. Peilistä katsominen ei tuntunut mukavalta ja muutenkin kaipasin notkeutta ja parempaa liikkumiskykyä. Netistä olin katsellut Cambridge-ohjelmaa. Lopulta päätin, että tuota kokeilen ja "revin" rahat siihen vaikka väkisin, onhan kyse minun terveydestäni. Ei muuta, kun tuumasta toimeen ja sähköpostia valmentaja Maaritille. Nopeasti sovittiin treffit, jotka oli 7.1.2016. Vaaka näytti päälle 79kiloa ja pituutta on 164cm, joten olihan siinä vähän liikaa painoa jaloillekkin kannettavaksi. Maaritin avustuksella homma lähti nopeasti käyntiin. Tulosta tuli nopeasti, mikä tuntui hyvältä ja motivoi jatkamaan. Nälkää ei tuntunut, kuin ehkä ihan vähän alussa. Laihduttaminen oli yllättävänkin helppoa ja Cambridge-ohjelma ohjeineen teki siitä yksinkertaista. Noudatin vain ohjeita ja paino tippui viikko viikolta. 

Nyt, kun alan olla siinä vaiheessa, ettei painon tarvitse juurikaan enää laskea, tuntuu oleminen kyllä kaikin puolin mukavalta. Lasten kanssa jaksaa touhuta paremmin ja uni(mikä ei ole aiemminkaan ollut ongelma) on, jos mahdollista, vieläkin parempaa. Syödäkin saa ja välillä herkutella. 

Iso kiitos tuesta ja tsemppaamisesta valmentaja Maarit Laamaselle. On ollut hyvä taivaltaa tätä uuden elämän polkua, kun tuki on niin mahtava.

Valmentaja: