Sirpa -10 kg

Ennen

Jälkeen

Tutustuin Cambridge laihdutusohjelmaan ystävän kokemuksen kautta. Kävimme mieheni kanssa infotilaisuudessa ja siitä aloitimme.

Koin Cambridge Ohjelmalla laihduttamisen helppona, ohjeet ovat selkeät. Taso ykkösellä, paaston aikana, oli kuitenkin oltava itselleen tiukka!

En ole laihduttanut ennen tarkoituksella, tähän lähdin mukaan, jotta sain mieheni aloittamaan laihdutuksen. Kahdestaan Ohjelmaa oli helppo noudattaa. 

Olemme syöneet ennenkin terveellisesti, ei turhia ”imeliä” eikä sipsilinjaa. Cambridge Ohjelman myötä ruokien kcal - ja sokerimääriin on tullut kiinnitettyä huomiota entistä enemmän. Olo on kevyempi!  Myös askel on keventynyt ja liikuntakin sujuu paremmin. Nyt syksyllä Levin ensilumilla hiihto oli mukavaa, kun oli 10 kg vähemmän mäen päälle vietävää.

Laihdutuksen aikana vaatekokoni pieneni 42:sta 36:een. Se oli yllättävää! Olen tyytyväinen siitä, että olen pysynyt ihannepainossani ja että paino menee vieläkin hiukan alaspäin.

Valmentajan tapaamiset ja muiden ryhmäläisten kokemukset ovat olleet hyödyllisiä, niissä saa tukea, jota laihduttamisen aikana tarvitsee.

Valmentaja: