Valmentajan oma onnistuminen:Helinä -38 kg

Ennen

Jälkeen

Olen ollut koko ikäni ylipainoinen ja kokeillut jos jonkinmoista diettiä ja kuuria.

Joskus jopa onnistunut pudottamaan jopa liki 10 kg mutta kaskas, tulivat sukkelaan takaisin ja vielä korkojen kera.

Vuonna 2007 olin kypsä menemään laihdutusleikkaukseen jonka avulla sain painoa pois jo rutkasti. Ennen leikkausta painoin 146kg ja pituutta on vain noin 1,5m joten kuormaa riitti.

Tällä painoni laski ja seilasi 90-95 välillä mutta enempää tulosta ei siitäkään tullut.

Sairastan reumaa ja tarvitsin leikkausta. Oli vain yksi ongelma, liikaa painoa. Karu totuus oli että piti saada painoa pois reilusti ennen kuin minut suostutaan leikkaamaan.

Ravitsemusterapeutti kysyi olenko kuullun Cambrigesta, en ollut kuullut tai ainakaan uskonut koko juttuun. Mutta asia jäi kytemään mieleen ja lopulta tein päätöksen kokeilla.

Nyt puuttui enää valmentaja. Löysin Hennan netin kautta ja otin yhteyttä ja vaikka meillä on välimatkaa noin 170km päätin kokeilla.

Ja täytyy sanoa että tämä päätös on ollut elämäni parhaita päätöksiä. Aikaa on kulunut jo liki 11kk ja monenlaista mutkaa on matkalla ollut,mm se polvileikkaus, mutta se kaikki on kannattanut. Ja siitä suuri kiitos Hennalle että on jaksanut minun valitusta kuunnella. Nyt olen tavoitepainossa ja edessäpäin jo ehkä piakkoin oma valmentaja ura.

Kiitos siitä Cambridgelle ja Hennalle

Valmentajani: Henna Koski