Valmentajana oma onnistuminen: Tiina -15 kg

Ennen

Jälkeen

Rakkaus kokkailuun ja leipomiseen oli vuosien saatossa tuonut herkkukiloja tasaiseen tahtiin. Vuodenvaihteessa 2015 päätin, että nyt riittää! Oma peilikuva ei enää miellyttänyt, olo oli tukkoinen ja vaatteet kinnasivat. Olin muutaman kerran kuullut Cambridge Ohjelmasta ja päätin antaa sille mahdollisuuden. Epäluuloni ”pussikuureja” kohtaan olivat melkoiset, mutta  arvelin, että kokeileminen varmasti kannattaa.

Valmentajaksi löysin Hakolan Jonnan ja heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien puhkuin intoa.  Huomasin, että Cambridge Ohjelmassa todella on kyse terveellisistä elämäntavoista, joita voi jatkaa läpi elämän. Media pursuaa kaikenlaisia trendidieettejä ja tuntui, että vihdoin löytyi painonhallintaohjelma, jossa idea on opetella terveelliset ruokailutavat pikkuhiljaa ja löytää keinot noudattaa niitä lopun ikää.

Valmentajan korvaamaton tuki taso-ohjelman startatessa toi motivaatiota lisää ja lisää. Oli huikeaa huomata, kuinka kilot karisee ja peilikuva muuttuu. Olo koheni kertaheitolla ja pöhötyksestä ei ollut tietoakaan. Liikunnan ilo löytyi ja lenkkipolut kutsuivat entistä useammin. Ystävien kommentit ja kehut saivat posket punehtumaan, mutta toivat myös intoa lisää. Oli uskomatonta ajatella, että muutamassa kuukaudessa lähti yli 10 kg ja tavoitehousut kokoa 38 sujahtivat jalkaan.

Cambridge Ohjelman tulokset olivat niin mielettömät, että minulla heräsi halu tarjota sama fiilis muillekin kilojensa kanssa painiville. Pienen pohdiskelun jälkeen päätinkin jatkaa Cambridge uraani valmentajan roolissa.  Nyt odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja kuinka upeissa elämänmuutoksissa pääsen olemaan osallisena!

Ja mitä siihen kokkailuun tulee.. Ohjelman aikana keksin jatkuvasti uusia tapoja käyttää ja tuunata Cambridge aterioita sekä koostaa herkullisia kevyitä aterioita.  Elkää siis huoliko, kokkailu jatkuu rakkaana harrastuksena edelleen, ainoastaan kevyemmällä linjalla!

Valmentajani: Jonna Hakola