Helena -30 kg

Ennen

Jälkeen

Olen koko aikuisikäni "harrastanut" painonpudotusta erilaisin keinoin. Onnistumisiakin on tullut mutta aina paino on aina palannut entiselleen jopa korkojen kera.  Niin oli nytkin. Pikkuhiljaa huomasin, että vaatteet kiristivät, liikkuminen kävi työläämmäksi, hiki tuli helpommin eikä huvittanut juuri muu kuin sohvalla makaaminen.  Kun vielä satutin jalkani ja jouduin kahdeksaksi kuukaudeksi sairaslomalle, oli lopputulos valmis : suuri määrä syötyjä keksipaketteja ja entistä enemmän läskiä kropassa!

Aloin pikkuhiljaa miettiä, mitä pitäisi tehdä, jotta painon saisi putoamaan.  Toisaalta urakka tuntui niin suurelta, että ajattelin, että ei siitä mitään tule.  Paras vaan jatkaa entiseen tapaan!!  Sitten paikallislehdessä oli ilmoitus Cambridge - ryhmästä.  Olin lukenut Cambridgesta joskus aikaisemminkin, mutta kiinnostusta ei ollut tarpeeksi.  Työkaverini kertoi, että hän on ilmoittautunut ryhmään ja eräs toinenkin on jo jonkin aikaa ollut ryhmässä hyvin tuloksin.  Kun vielä tuttavani soitti ja innoissaan kertoi kuuluvansa ryhmään ja pudottaneensa jo monta kiloa lyhyessä ajassa, oli päätös tehty : Nettisivut esiin ja ajanvaraus Leenalle!

Tästä ajanvarauksesta on nyt päivälleen puoli vuotta.  Tuntuu uskomattomalta, että vaaka näyttää nyt 29,5 kg vähemmän!  Leena tuella ja neuvoilla olen suoriutunut urakastani uskomattoman helposti.  Kilot karisivat siihen malliin, että ei itse ollut uskoa sitä todeksi. Aterian korvaavat Cambridge - tuotteet olivat pääosin hyvän makuisia.  Liikunta on tullut mukaan elämään aivan eri tavalla kuin ennen.  Kevyempänä sekin on helpompaa.

Suuret kiitokset tuesta kuuluu myös perheelleni.  Miehen kannustus ja tuki on ollut ensiarvoisen tärkeää.  Lasten äidille järjestämä yllätys pukeutumisneuvojan luona jäi mieleen loppuiäksi!  Positiivisia kommentteja kuuluu aina silloin tällöin muualtakin. 

Nyt pysyttelen saavutetussa painossa.  Käyn Leenan juttusilla sopivin välein ja häneltä saan tarvittaessa tukea ja neuvoja. 

Toivotan kaikille cambridgelaisille tsemppiä ja niille, jotka vielä harkitsevat ryhmään liittymistä rohkeutta ja uskoa muodonmuutokseen.  Se kannattaa!

Helena -29,5 kg

Valmentaja: Leena Niittynen