Anna ja Monica -80 kg

Ennen

Jälkeen

"Ostimme äitini kanssa kuntosalikortit viime vuoden keväällä. Mutta äitini nilkat ovat niin heikossa kunnossa, että ne vaan menivät huonompaan kuntoon. Oli tylsää katsoa kun hän ei nauttinutkaan siellä olla ja yksin ei vaan tule mentyä. Eikä se paino mihinkään suuntaan liikahtanutkaan.

Minä olen aina taistellut painoni kanssa. Syksyllä alkoi äitini puhua uudestaan laihduttamisesta. Äitini oli silloin päättänyt tehdä asiaan radikaallisemman muutoksen lihavuusleikkauksella ja tarvitsi ennen leikkausta 10 % pois löhtöpainosta. Hän oli googlannut ja kuullut kaupungilla mukavasta naisesta Hinthaarassa. Niinpä me pari viikkoa ennen Joulua käytiin Marjan luona ja ostimme Cambridge trippejä ja patukoita. Aloitimme kumminkin vasta joulun herkkujen jälkeen laihduttamisen.

Painoa alkoi pudota huimalla vauhdilla, joka molemmista tuntui aivan mahdottoman kivalta. Kerran kun menimme tapaamiseen, ovesta astui ulos yksi meidän ystävä. Päätimme että seuraavalla kerralla tapaamme kaikki yhdessä. Minusta ryhmätapaamiset ovat todella mukavat; kuulee miten muilla on mennyt ja että muillakin on samoja ongelmia. Samalla ryhmäkavereista saa hienon tuen ja tsemppauksen.

Yhdessä vaiheessa painonpudotus vähän toppasi, mutta sitten lisättiin vähän syömistä ja taas lähti paino laskemaan.
Nyt on kulunut 18 viikkoa siitä, kun aloitin ja painoa on pudonnut huimat 25 kg. Olen niin onnellinen ja paino on nyt pysynyt samassa jo muutamia viikkoja.

Äitini on nyt käynyt leikkauksessa ja lääkärit olivat tyytyväisiä painon pudotukseen ennen leikkausta. Ennen leikkausta äitini ehti olla Cambridge ohjelmalla 8 viikkoa ja hän pudotti 20 kg. Leikkauksen jälkeen hän on pudottanut 10 kg.

Oman laihdutuksen ohella mies on laihtunut 10 kiloa terveellisellä ruokavaliolla.

Lisäksi rasvaprosenttini on pienentynyt 12%:a.

Laihdutuksen aikana emme liikkuneet juuri ollenkaan, mutta työpäivän aikana askeleita kertyy helposti 10 000 ja nyt on tullut lisäksi halu liikkua ja lähteä lenkille sekä olen alkanut pyöräilemään." 

Voimme hyvin suositella Cambridge ohjelmaa. Meillä molemmilla on vaan positiivisia kokemuksia siitä. Suurin kiitos meidän valmentajalle Marjalle!! Hän on maailman paras tsemppari!! Tämä ei ole vaan kerta juttu, vaan loppuelämän muutos.
Kiitos kaikesta! Tsemppiä kaikille!"

 Anna -31 kg ja Monica -40 kg

Valmentaja: Marja Juntunen