Olli -16 kg

Ennen

Jälkeen

Viime vuosina paino pääsi nousemaan ihan "huomaamatta"  mihinkä vaikutti useampi eri asia. Painoni lähenteli liki sataa kiloa.

 Ensimmäisenä vaikuttavana asiana oli työ, rekkakuskina työaika oli hyvin epäsäännöllistä ja siitä hyvällä aasinsillalla, myös syöminen. Eväitä pidin usein mukana, mutta aika monta kertaa yöllä ajellessa tuli nautittua lihapiirakkaa yms. muita ei niin hyviä yöpalasia. Ja kotiin kun pääsi niin sitähän söi sitten niinkuin hevonen, koska ateria välit oli niin pitkiä. Siinä ratin ja penkin välissä istuessa aika paljon tuli syötyä myös karkkia.

Myös tuon työn myötä jäi harrastukset, harrastin aktiivisesti nyrkkeilyä ja potkunyrkkeilyä. Mutta työajat oli niin epäsäännölliset niin harrastuksia oli hankala sovittaa siihen niin harrastukset jäi.

Nämä asiat kun ynnätään yhteen niin kyllähän siitä jo aikapaljon saa ihan rehellistä suomalaista läskiä vyötärölle. Muutamia kiloja painoni putosi kun olin puolivuotta käyttämättä alkoholia, joka taisi antaa alkukipinän painon pudotukselle.

Cambridge ohjelmasta kuulin tuttavalta joka oli onnistunut projektissaan. Kahvipöydässä istuessa ajattelin, että miksikäs en minäkin. Juuri sopivasti oli kesäloma alkamassa, siinä sain mahdollisuuden syödä säännöllisesti ja totutella laihdutukseen cambridgen avulla.

Kesä meni mukavasti ja kilojakin lähti mukavasti. Tällä hetkellä painoni on samassa missä se oli silloin kun harrastin aktiivisesti, tosin ei ehkä ihan niin tiukassa kunnossa. :)

Tällä hetkellä ateriarytmi on säännöllinen. Uusi työ, mikä on päivätyö mahdollistaa myös, että illalla kerkeää harrastaa omia harrastuksia.

Olen tyytyväinen painonpudotukseen cambribgen avulla ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille ketkä ajattelee painonpudotusta.

Valmentajana toimi Jonna Hakonen

Valmentaja: Jonna Hakola