Sari -19 kg

Ennen

Jälkeen

Olen Martikaisen Sari Nurmeksesta ja toimin tällä hetkellä yrittäjänä.  Olen työskennellyt koko elämäni ravintola-alalla. Ylipainoa oli kertynyt vaivihkaa, kilo kilolta, vuosien varrella, riippuen lähinnä
epäsäännöllisistä ruokailutottumuksista, liikunnan puutteesta sekä tietenkin naisen iästä. Syöminen oli minulle aina ajanvietettä.

Olen kokeillut useita kertoja erilaisia laihdutusohjelmia saamatta tuloksia. Kuulin Cambridge Ohjelmasta ensimmäistä kertaa tuttavaltani noin vuosi sitten. Menin Cambridge -tutustumisiltaan syyskuussa 2015.
Alkuhämmennyksen ja epäilyksen jälkeen päätin yrittää. Yllättävää olikin sitten se, että miten helposti pystyin luopumaan entisistä ruokailutottumuksista ja toteuttamaan Cambridge Ohjelman. Päättäväisyyttä
ja itsekuria tietenkin tarvittiin

En salannut ohjelmaan lähtemistä keneltäkään ja sainkin tukea laihduttamiseen perhepiiristä. Paikallislehti oli myös kiinnostunut, lähinnä erilaisista laihdutusmenetelmistä ja näin sain kertoa oman tarinani lehteen. Sain omalla esimerkilläni myös muita innostumaan asiasta!

Hyvää Cambridgessa on se, että tulokset alkavat näkyä ja muutaman päivän päästä. Laihtumisen myötä olen innostunut myös liikunnasta!

Tällä hetkellä opettelen painonhallintaa ja ehkä vielä, haluaisin nipistää muutaman kilon pois!

Vyötäröltä on senttejä kadonnut -13cm
Kiloja -19kg

Valmentaja: Jutta Heiskanen