Sanna -14 kg

Ennen

 

 

Jälkeen

Laihdutukseni lähti alkuun oman olotilani vuoksi. Sairastan nivelreumaa ja ylipaino toi kipuja niveliin. Hyvä ystäväni oli juuri aloittanut Cambridge ohjelmalla ja hän kannusti minutkin mukaan.

Laihdutuksen koin helppona. Kun päätän että pystyn tähän niin silloin minä niin teen! Välillä oli toki pieniä heikkoja hetkiä, mutta niistä selvisin hyvän valmentajan avulla sekä ystävän ja perheen tuella.

En ole laihduttanut aikaisemmin.

Hyötyä laihdutuksesta on ollut todella paljon. Jaksan paremmin, olen iloisempi, askel kulkee ja nivelvaivat eivät vaivaa. Ennen kaikkea, on ihanaa ostaa kaupasta vaatteita sovittamatta.

Olen päättänyt jatkaa hiukan vielä ohjelmalla laihduttamista, mutta nyt jo huomaan kuinka olen enemmän tyytyväinen itseeni. Olen myös oppinut syömään monipuolisemmin.

Laihdutuksen aikana ei oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä tai odottamatonta, vaan kaikki sujui tasaisesti ja hyvin.

Suurimmat kiitokset haluan välittää ihanalle valmentajalle Merjalle, ystäville, siskoille ja perheelle. He kannustivat minua koko urakan ajan.

 

Valmentaja: Merja Kyhyräinen