Heini -34 kg

Ennen

Jälkeen

Olen 36-vuotias 3 lapsen äiti Parikkalasta. Olen kamppaillut ylipainon kanssa lähes koko aikuisikäni. Aloitin elämäntapamuutoksen cambridgeohjelmalla Helmikuussa 2015.

Alkusysäyksen minulle antoi käynti työterveyshoitajalla ja ystävän huikea onnistuminen ohjelmalla.  Ennen aloitusta voin huonosti, päätä särki ja olin koko ajan väsynyt. Tieto korkeasta riskistä sairastua 2 tyypin diabetekseen avasi silmät! Päätin, että näin ei voi jatkua! ja tästä rohkaistuneena otin yhteyttä valmentajaani Veijoon ja siitä kaikki alkoi! Keventyneen olemuksen myötä olen saanut elämäniloni, energisyyteni ja itsevarmuuteni takaisin!

Aloitin ohjelman 2 viikon paastolla jolloin painoa tippui seitsemän kilon verran tämä loi uskoa omaan onnistumiseen ja motivoi jatkamaan. Cambridgeohjelmalla painon pudotus on ollut helppoa, nopeaa ja turvallista ja valmentajan tuki ja apu on ollut korvaamattoman tärkeää!

Olen aikaisemmin kokeillut vaikka mitä konsteja painon pudotukseen mutta huonolla menestyksellä, kilot ovat hiipineet aina korkojen kera taikaisin. Päivääkään en ole päätöstäni katunut,päinvastoin.- Alkuun hieman pelottikin, mitä jos en taaskaan onnistu. Päätin kuitenkin onnistua ja siitä olen pitänyt kiinni! Iloitsen jokaisesta pudotetusta kilosta, eikä paluuta entiseen enää ole!

Minusta entisestä sohvaperunasta on tämän matkan aikana kuoriutunut aktiivinen liikkuja. Ennen keksin vaikka mitä tekosyitä ettei tarvitse liikkumaan lähteä. Nyt liikunnan riemu ja siitä tuleva hyvä olo on tullut elämääni jäädäkseen!

Iso ja kaunis kiitos valmentajalleni Veijo Sillanpäälle, yksin en olisi tähän pystynyt! Kiitos myös perheelleni ja ystävilleni kaikesta tuesta tässä matkallani!

Nyt  Helmikuussa 2016 olen 34 kiloa kevyempi, vyötäröni on kaventunut 36cm. Nykyisin mahdun vaatekokoon 36, entisen 48 sijaan. Ja oloni on aivan sanoinkuvaamattoman mahtava!!!

Valmentaja: Veijo Sillanpää