Linda -20 kg

Ennen

Jälkeen

Vuonna 2014 palasin joululomalta töihin enkä meinannut saada työvaatteita päälleni! Silloin päätin että nyt on jotain tehtävä.

Harrastuksia en voinut ottaa sillä koko vapaa-aika kotona meni kolmen lapsen kuskaamiseen eri harrastuksiin, joten muutoksen piti tapahtua ruokavaliolla.

Olin kuullut parilta ystävältä Cambridge ohjelmasta, ja nähnyt upeita tuloksia. Ajattelin että otan yhteyttä valmentajaan joka olisi kotini lähellä, mutta sellaista ei löytynyt. Silloin löysin yhden joka oli aivan työpaikan vieressä.

Tammikuun lopulla aloitin Tasolta 1 ja ensimmäisen viikon jälkeen paino oli tippunut 3kg. Asetin itselleni aika kovan tavoitteen ja olin päättänyt että pääsen tavoitteeseen toukokuun loppuun mennessä. Huhtikuussa työkuviot muuttui ja kesäloma oli mielessä. Toukokuun lopulla olin 2kg tavoitteestani. Olin niin innoissani uudesta painosta ja siitä miten helposti paino tippui.

Kesän matkustelin paljon ja söin vapaammin. Kuitenkin pidin mielessä seuraavaa tapaamista valmentajan luona ja yritin noudattaa ruokavaliota. Elokuussa kun olin käynti valmentajalla, painoa oli tullut pari kiloa lisää. Silloin päätin että, nyt näistä kiloista on päästävä! Syyskuussa olinkin jo tavoitepainossani ja siinä myös pysyn! 

Valmennuksen/seurannan ja tuotteiden hyvän maun ansiosta saavutin tavoitteeni.

Valmentaja: Jaana Hakala