Jenna -15 kg

Ennen

Jälkeen

En ole koskaan ollut mikään laiha, mutta aina rakastanut liikuntaa eri muodoissa. Tiedän tasan tarkkaan, miten pitäisi syödä. Ruuan suhteen olen aina ollut heikko ja raskauksien aikanahan sain syödä kahden edestä. Mikä klisee! Jokainen raskaus jätti oman painolastin minun vartaloon. Talo kun hiljeni, oli aika aloittaa mun oma aika eli avata suklaalevy ja/tai karkkipussi. Yöllä saattoi se avattu keksipaketti herättää syömään, joten puoliunessa lähdin siis kaappeja katsastamassa.

Neljän lapsen äitinä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ei juuri jäänyt energiaa. Kilojen karttuessa mieli oli masentunut, itsetunto heikkeni. Omakuva oli säälittävä. Kuitenkin aina muiden silmissä sain pidettyä oman iloisen itseni. Sitten alkoi maailma murtua. Avioero vauhditti itsetutkiskelua ja ystävän polttarivalokuvat pysäyttivät ja herättivät tahtotilan.

Tiesin, että veljen vaimo on Cambridge Valmentaja. Lohduton soitto hänelle, että ole kiltti ja auta!! Lähdimme tekemään taso-ohjelmaa 1.tasolta helmikuun lopussa 2017, ja toukokuun lopussa painoa oli sulatettu n.15kg. Senttejä katosi hurjaa vauhtia vyötäröltä, jonka treenaaminen on ollut haasteellista. Töissä vakiasiakkaat alkoivat huomata ja sanoa muutoksesta.

Oma vahva päätös helpotti laihdutusmatkaa. Olo on nyt ihanan energinen, juokseminen mahtavaa ja painonhallintavaihe alkaa. Cambridge kunto-ohjelma tekee nyt vielä viimeisen silauksen sinkkuäidin ampiaisvyötäröön?!

Valmentaja: Maiju Hyttinen