Reetta -22 kg

Ennen

Jälkeen

Olin pitkään jo miettinyt, että haluan laihduttaa ihan jo sen takia, että saisin terveellisemmän elämän ja jaksaisin tehdä asioita. Olin sokerikoukussa, eli paheeni oli suklaa ja kaikki muut makeat herkut. Olo oli tukala ja väsytti koko ajan. Jaksoin tehdä asioita vain hetken, ja sitten olikin kiva istahtaa sohvalle kera suklaalevyn.

Otin yhteyttä valmentajaani Maijuun ja sovimme tapaamisen lokakuun puoliväliin 2015. Aloitin ohjelman heti seuraavana päivänä. Painoindeksini oli 32,5. Olin merkittävästi ylipainoinen. Loppuvuosi menikin kuin siivillä ja paino tippui hyvin. Liikunta lisääntyi. Kotona jumppasin kuminauhalla, ja aloitin ryhmäliikuntatunnitkin, jotka eivät ole kuuluneet suosikkeihini koskaan. Ilokseni huomasin, että viihdyin siellä.

Maaliskuussa 2016 paino oli tippunut huimat -22 kg, ja painoindeksini oli normaali. Oli aika pitää pieni tauko harjoitellen tasoa 6. Lopulliseen tavoitteeseen on enää muutama kilo jäljellä, ja sinne mennään pikkuhiljaa opiskellen omaa itseä.

Haluan kiittää valmentaja-Maijua kaikesta, mitä olet opettanut. Ja haluan myös kiittää perhettäni ja ystäviäni minun tukemisesta. Ilman teitä en olisi onnistunut!

Valmentaja: Maiju Hyttinen