Mauri -35 kg

Ennen

Jälkeen

Olen 74 vuotias Mies, joka lähti 13.08.2014 laihduttamaan, koska olen 30 vuotta sitten laihduttanut 106kg:sta 78kg:aan. Noin 8 kuukautta kesti lenkkeilemällä laihdutus.

Nyt olin 114,9kg ensi punnituksella ja rasva-arvot nk. "päin helvettiä". Sisäelintenkin ympärillä oleva rasva, jossa maksa, munuaiset ja sydän työskentelee.

Minun vaimo on tehnyt minulle kolme hyvää aloitetta. Ensiksi oli Viinapiru kun hän löi silmän mustaksi, se loppui siihen. Toinen tupakka, jonka sain pois hypnoosin ja akupunktion avulla. Tämä kolmas oli laihdutus. Kaikki vaimon ansiota.

Sen voin kertoa, että Cambridge Ohjelma on hyvä systeemi. Jos noudattaa valmentajan ohjeita lähtee kiloja rajusti, eikä ole nälän tunnetta. Olen tämän vuoden aikana (7kk) syönyt 10 kpl perunoita. Vain vihannekset ja salaatit käy. Meidän ylipainoisten on pakko muuttaa ruokailutottumukset, että paino pysyy. Minun tavoite oli  1 vuosi ja -35kg. Onnistuin!

Aikaisemmin hengästyin kun kävelin muutaman metrin matkan ja piti ottaa monet päiväunet päivässä.

Mä olen kuin ruutia nykyään. Tänäkin kesänä olen esim. kärrännyt 10 kuormaa hiekkaa kesäkeittiötyömaalle heti aamusta. Rakensin sen yksin ja käsin ilman sähkötyökaluja!

Soita minulle jos et usko!

Laihdutusterveisin

Mauri Taskinen

Valmentaja: Miia Pitkäniemi