Tiina -28 kg

Ennen

Jälkeen

Olen 46 vuotias nainen joka kärsii kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja PCO:sta. Olen koko aikuisiän taistellut liikakilojen kanssa mutta vuonna 2012 lopussa havahduin yhden valokuvan myötä siihen että jotain on tehtävä painon suhteen mahdollisimman pian. Olen nimittäin 153 cm pitkä ja painoin tuolloin reilut 78 kiloa. Onneksi puhuin ääneen työtoverillenii pahasta olostani, hän nimittäin laihdutti tuolloin Cambridge ohjelman avulla. Perustimme työpaikalle laihdustusryhmän ja saimme asuinkuntamme Cambridge valmentajan pitämään tapaamiset työpaikallamme.
Laihdutus lähti hienosti käyntiin ja ensimmäisen puolentoista viikon pudotus oli melkein 3 kg ! Olin niin ylpeä tästä 3 kilon pudotuksesta että jatkaminen oli itsestään selvyys minulle. Laihduttaminen tuntui myös helpommalta nyt kun oli ryhmän ja valmentajan tuki. Helpoutta laihduttamiseen toi myös se että tiesin tarkalleen kuinka monta pussia/vuorokausi saan syödä. Ei tarvinnut erikseen laskea kaloreita ja pähkäillä mitä saa syödä ja mitä ei.
Vuonna 2014 keväällä olin saanut painoni 50 kiloon. Pudotusta siis 28 kg.
Vuonna 2016 maaliskuussa huomasin että vaatteet puristaa ja olo on aika ahdistava. Painoa oli tullut huomaamatta lisää vähän yli 7 kg. Otin yhteyttä Cambridge valmenentajaan Ninaan ja aloitin uudestaan laihduttamaan. Nyt minulla oli selkeät tavoitteet, paino pitää saada ainakin 50 kiloon ja uudet terveelliset elämäntavat omaksua. Kesäkuussa paino oli tavoitepainossa 50 kilossa. Olo on nyt paljon energisempi kuin aikaisemmin. Liikuntaa olen lisänyt ja syksyn tullen aloitan uudestaan kuntosalilla käymisen. Cambridge Ohjelma on ainoa millä minä olen saanut painoa pois. Noudattaminen on helppoa taso-ohjelman avulla.
Nyt tavoitteenani on pitää kinnni kevyemmästä elämästä. Suuri kiitos valmentajalle opastuksesta ja tsemppauksesta !

Valmentaja: Nina Piippanen