Anne -14 kg

Ennen

Jälkeen

Aloitin laihdutuksen, koska olin tyytymätön painooni ja kokooni. Halusin saada neljän raskauden aikana kertyneet kilot pois. Halusin muuttaa suunnan kohti kevyempää ja terveellisempää elämää.

Olen ollut erittäin tyytyväinen, että Cambridge Ohjelmassa otetaan huomioon ihmisten erilaiset elämäntilanteet. Teen yötyötä ja minua arvelutti mahtaako yötyöntekijä onnistua laihtumisessa. Cambridge Ohjelmassa on otettu huomioon hienosti yötyötä tekevät laihduttajat! Olen oppinut, että oikeanlainen ravinto yövuoroissa auttaa jaksamaan, mutta samalla liikakilot karisivat.

Olen omatoimisesti laihduttanut aiemmin, mutta valmentajani Sadun tuoma tsemppi ja asiantuntemus ovat antaneet laihdutusprojektiini aivan uudenlaista potkua ja motivaatiota. On huomattavasti helpompaa tiputtaa painoa kun rinnalla matkan varrella on vertaistukea valmentajaltasi.

Olen virkeämpi, hyvinvoivampi sekä kehonkoostumukseni on muuttunut, esimerkiksi rasvaprosenttini on muuttunut yli 10 %-yksikköä pienemmäksi!

Kokonaisvaltaisesti ruokailutottumukseni ovat muuttuneet. Ateriakoot ja rytmi ovat järkeviä, painon tippuessa myös liikunnan ilo on saanut uudenlaisen merkityksen. Neljän pienen lapsen äitinä  liikunta on myös laatuaikaa itselle.

Tulokseni ovat huikeita niin kiloissa kuin kehonkoostumuksessani. En olisi uskonut, että laihtuminen voi olla näin helppoa. En ole "kitunut" laihdutusmatkallani yhtään. Olen sisäistänyt uudenlaisen ruokavalion ja huomaan terveellisten ruokailutottumusteni myös siirtyneen miehellenikin.

Valmentaja: Satu Pispa