Eija-Stiina -25 kg

 

Ennen

 

Jälkeen

Työkaverini onnistuminen innosti aloittamaan. Hän tuli esittelemään omia onnistujakuviaan ja koko laihdutusmatkaansa, - 45 kiloa. Olin kateudesta vihreänä ja kysyin: "Miten tämä on mahdollista?". Hän sanoi: "Googlaa Cambridge Ohjelma". Seuraavana päivänä töistä tultuani avasin Ylöjärven Uutiset ja ensimmäisenä sieltä sivuilta  pomppasi silmiini mainos Cambridge ryhmien alkamisesta valmentaja-Sadulla. Se oli kuin viesti: TEE JOTAIN!
Minun matkani on kestänyt 1 ½ vuotta. Koin laihdutuksen helppona. En ole nähnyt nälkää missään vaiheessa. Tykkäsin erityisesti, että sain itse määritellä vauhtini ja tasoni.
Olen laihduttanut aikaisemmin Painonvartijoiden ohjelmalla ja siihen  verrattuna Cambridge-ateriat helpottaa laihduttamista.
Tällä hetkellä aviomies kiittää, pääsee lähemmäksi:-). Myös polvet ja nilkat kiittävät. Olen aktiivinen kansantanssija ja laihdutuksen myötä jaksan enemmän ja paremmin.
Elämäni on kevyempää nykyään. Myös terveydelliset asiat ovat parantuneet huomattavasti 25 kilon keventymisen myötä.
En osanut odottaa, että laihdutus käy näin helposti ja kivuttomasti. Valmentajan tuki ja kannustus on ollut ensiarvoisen tärkeää ja yksin en olisi selvinnyt enkä jaksanut. Taisteluväsymys olisi tullut aiemmin ja olisin varmasti jättänyt leikin kesken.
Valmentajani Satu on aurinkoinen ja iloinen ihminen, joka osaa kuunnella ja kannustaa, mutta osaa myös vaatia.
Suosittelen Cambridge Ohjelmaa lämpimästi, pelkällä liikunnalla ei kukaan laihdu!

Valmentaja: Satu Pispa