Eva -36 kg

Ennen

Jälkeen

Kaikki alkoi siitä kun ystäväni tuli käymään työpaikallani ja oli laihtunut neljässä viikossa kymmenen kiloa ja oli aivan ylipirteä! Minäkin halusin! Olin koko ajan kuin nukkuneen rukous. Selkäni särki koko ajan ja polvenikin oli alkanut vihloa. Mietin jo että en voi tehdä työtäni kaupantätinä lopunikääni jos olen alta neljäkymppisenä jo noin raihnainen.. Minä, joka ennen olin pirteyden ja positiivisuuden perikuva, olin vaipunut jo epätoivoon, että tällainen olen aina, että en pysty muuhunkaan. Töissä jaksoin vaivoin ja vapaa-ajat meni sohvalla mutustellen herkkuja.

Kysyin ystävältäni että miten olet tuon tehnyt, hän kertoi Cambridgestä ja ryhmästä ja pyysin saada päästä mukaan, käynti oli heti seuraavana päivänä. Ajattelin että kokeilen nyt viikon. Alku oli helppo, painoa lähti 2.6 kg ensimmäisen viikon aikana. Jatkoin 2 vk ja sen jälkeen pudotus olikin jo 6.2 kg ja seuraavan kolmen viikon päästä 11.9 kg. Olo alkoi olla niin energinen, että tein työpäivän jälkeen pihahommia ja heräsin aamuisin pirteänä ja yhtäkkiä tajusin, että polveni eivät enää vihlo ja en ole selkäsärkyäkään potenut ja buranat pysyi kaapissa.

Oli mennyt vajaa 2 kk ja olin 26.6 kg kevyempi. Käsittämätöntä!!

Valmentajan luvalla sain pitää herkkupäiviä jonka jälkeen palasin aina ruotuun.

Tasoja nostettiin ja pussit vaihtui normaaliin ruokaan. Olin oppinut nauttimaan terveellisestä ruuasta, kasviksista ja marjoista. Minä, joka elin vaalealla leivällä ja juustolla, sipseillä ja kahvilla. (Ja viinillä) Puolen vuoden päästä koitti päivä kolloin mahduin "sitku"-farkkuihini, farkut joihin koskaan en ole mahtunut, mutta olen kiusakseni säästänyt. Aivan parhautta!

Nyt painoa on tippunut 35 kg ja voin katsoa viimein itseäni peilistä ja tunnen ylpeyttä itsestäni.

Itsetuntoni on noussut nollasta sataan ja en ikinä enää palaa vanhoihin tapoihin, sen lupaan koko maailmalle!

Kiitos kuuluun perheelleni, erityisesti kokkimiehelleni joka määräysteni mukaan auttoi monipuolisen ruuan teossa. Kiitos myös kaikille ystävilleni ja meidän ryhmälle ja valmentaja-Miialle, yksin en olisi tähän pystynyt! Kerroin avoimesti laihdutuksesta ja kuljin ylpeänä sheikkeri käsilaukussa! :D Tästä alkaa elämä!=

Valmentaja: Miia Salminen