Jaana -6 kg

Jaana ennen

Ennen

Jaana 8 kuukautta laihdutuksen jälkeen.

Jälkeen

Mitä kuuluu Jaanalle kahdeksan kuukautta laihdutuksen jälkeen?

Laihdutin Sadun valmennuksessa 8 kiloa ja nyt olen hallinnut painoani jo kahdeksan kuukauden ajan. Hallitsen painoani syömällä terveellisesti ja välttämällä makeaa. En myöskään syö itseäni enää edes juhlissa tai matkoilla ähkytäyteen.

Painonhallinta sääntöni on

  -  pidän kiinni ateriarytmistä

  -  pyrin olemaan napostelematta

  -  istun alas aina, kun syön

  -  en osta kotiin herkkuja

  -  liikun enemmän

Edellä mainittujen lisäksi oma reaktiorajani painon suhteen on alentunut, enkä tosiaan syö enää niin paljon juhlissa ja matkoilla.  Nykyään neuvon ja tuen ympärillä olevia ihmisiä hallitsemaan painoaan mm. pyytämällä heitä mukaan lenkille.

Jaanan laihdutustarina

Aloitin laihduttamaan, koska vaatteet eivät mahtuneet enää päälle ja en kestänyt katsoa itseäni enää peilistä. Koin laihdutuksen mukavana ja suhteellisen helppona. 7-kiloa lähti kevyesti, mutta viimeisen kilon kanssa meni pidempään. Laihduttaminen oli helpompaa ateriankorvikkeilla, kuin laskemalla pisteitä Painonvartijoissa. Nyt vaatteet mahtuu päälle ja näyttää paremmalta, sekä olen tyytyväinen itseei.

Liikunta on lisääntynyt, erityisesti kävely. Olin ajatellut, etten oikeasti pystyisi laihduttamaan, mutta se oli kuitenkin helpompaa, kuin luulinkaan. Olen tyytyväinen, että aloitin 1+-tasolta, koska sain heti hyvin kiloja pois. Olen saanut myös lähipiiriä innostumaan laihdutuksesta.

Valmentaja: Satu Karjalainen